PP Balears

El PP sol·licita que l’aturada del bus que uneix Fornalutx i Sóller torni a la seva antiga ubicació

· El Partit Popular de Fornalutx presentarà una moció al respecte al pròxim ple municipal

· Catalia Morell: “És una aturada de bus tercermundista, no disposa d’unes mínimes condicions de seguretat ni de comoditat pels usuaris”

El Partit Popular de Fornalutx presentarà un moció en el pròxim ple municipal perquè l’Ajuntament insti al Govern a canviar la ubicació de l’aturada del bus que uneix el municipi amb Sóller. Actualment està situada al carrer Arbona Colom, just devora el talús de l’entrada del poble “en una zona de difícil accés i en un estat molt precari on difícilment la gent gran i persones amb mobilitat reduïda poden accedir-hi”, critiquen els populars.

En aquest sentit, la portaveu municipal, Catalina Morell, assegura que “és una aturada de bus tercermundista, no disposa d’unes mínimes condicions de seguretat ni de comoditat pels usuaris” i reclama que “torni a la seva antiga ubicació, al carrer Bellavista, i s’instal·li en bones condicions, amb una marquesina perquè la gent pugui almanco protegir-se del sol i la pluja”.

A més, Morell critica que “deixa sense servei als usuaris de l’Horta de Biniaraix que ara no tenen cap servei de transport per venir al nostre municipi”.

Així mateix, la popular considera que “la solució seria un bus de les mateixes dimensions, amb la parada on estava antigament i un augment de les freqüències en temporada alta”.

Etiquetes:

Part Forana