PP Balears

El PP recrimina al Consell de Mallorca que segueixi sense convocar la comissió de Mobilitat "en què s’hi justifiquin els 80km/h en tota la via de cintura"

• El Grup Popular retreu al conseller de Mobilitat, Iván Sevillano, que "maldament que assegurés en el darrer ple que ho faria, segueix sense convocar la comissió"

• Mauricio Rovira: "Volem veure els informes per saber com s'han demanat, què és el que han demanat, i com ho han interpretat"

• Llorenç Galmés: "Cladera segueix trepitjant a fons l’ accelerador del caos"

El Grup Popular del Consell de Mallorca recrimina al conseller de Mobilitat, Iván Sevillano, que segueixi sense convocar la comissió de Mobilitat "en què es justifiquin els 80km / h en tota la via de cintura que ha decidit imposar tot i la multitud de crítiques de professionals i particulars al respecte".

El conseller popular Mauricio Rovira incideix en que Sevillano "maldament que assegurés en el darrer ple que ho faria, segueix sense convocar la comissió, a la qual s'han de dur propostes de tan profund calat i en què hi ha tant representació tècnica com política".

En aquest sentit, Rovira recalca que "volem veure els informes per saber com s'han demanat, què és el què han demanat, i com ho han interpretat".

Amb tot, el portaveu del Grup Popular, Llorenç Galmés, subratlla que la presidenta del Consell de Mallorca, "Catalina Cladera segueix trepitjant a fons l' accelerador del caos. Segueix creant problemes on no n'hi ha i tot per criteris polítics".