PP Balears

El PP recrimina a Cladera que no faci el debat sobre l'estat del Consell de Mallorca després del primer any de legislatura

• Per al Partit Popular "el de demà és un acte de pur màrqueting polític, seguint així amb la seva estratègia"

• Els 'populars' aniran a l'acte "per respecte institucional, que és precisament el que el Pacte no té"

• Galmés: "Cladera no pot excusar-se en que en un any no ha tengut temps de complir amb el promès, duen cinc anys governant i l'únic que han fet és fulminar l'essència del Consell de Mallorca"

El Grup Popular del Consell de Mallorca lamenta i recrimina a la presidenta Catalina Cladera que no hagi aprofitat el primer any de legislatura per convocar el debat sobre l'estat de la institució insular "perquè tots els grups polítics puguin valorar i debatre sobre els eixos que hauria de seguir el Pacte per a un millor dia a dia en tots els municipis de l'illa".

El portaveu de Grup Popular, Llorenç Galmés, considera que l'acte convocat per Cladera aquest dilluns "no és més que pur màrqueting polític, seguint així amb l'estratègia que ha seguit des de la seva investidura; pura propaganda buida de contingut". "Amb titulars no se solucionen els problemes", afegeix.

Galmés anuncia que els populars acudiran a l'acte d'aquest dilluns "per respecte institucional, que és precisament el que el Pacte no té" però adverteix que "no hi llegirem cap tipus de document perquè no els seguirem el joc ja que Cladera no pot excusar-se en que en un any no ha tengut temps de complir amb el promès i que els queden moltes coses per fer; duen cinc anys governant i l'únic que han aconseguit és fulminar l'essència del Consell de Mallorca".

En aquest sentit, fa especial èmfasi que "el Consell ha deixat de ser ja l'Ajuntament dels ajuntaments; amb la gestió del Pacte el municipalisme se n’ ha duit un fort revés i el gran oblidat ha estat l'interès general. Amb el seu obscurantisme i el seu ‘mando y ordeno’, Cladera serà recordada com la presidenta de fum, la de les fotos sense gestió clara ni convincent per ajudar als batles, a la ciutadania en general, persones vulnerables i menors ".