PP Balears

El PP reclama per Campos 1 milió d' euros dels pressupostos del Govern per al nou Col•legi d'Infantil i Primària

• El portaveu del Grup Parlamentari Popular, Biel Company, ha presentat una esmena als pressupostos de la CAIB per al reivindicat projecte
• Els populars incideixen en que "ja no valen més excuses, el centre ha d'estar obert aquesta legislatura"
• Francisca Porquer: "No permetrem que el Govern d'Armengol ens segueixi menyspreant"

El Partit Popular de les Illes Balears exigeix per Campos 1 milió d'euros en els pressupostos del Govern per 2020 per a un nou Col.legi d' Educació d’Infantil i de Primària (CEIP). Per a això, el portaveu del Grup Parlamentari Popular (GPP), Biel Company, ha presentat una esmena als comptes del Pacte de Francina Armengol.

La portaveu de Grup Popular Municipal, Francisca Porquer, incideix en que "no permetrem que el Govern d'Armengol ens segueixi menyspreant; ja no valen més excuses, el centre escolar ha d’ estar obert aquesta legislatura". "Un municipi com el nostre ha de tenir més i millors infraestructures educatives i això és competència de l'Executiu autonòmic del Pacte".

Amb tot, els populars reclamen que els pressupostos del Govern per al 2020 contemplin, com a mínim, el milió d'euros per al nou Col•legi d'Educació Infantil i de Primària (CEIP).

Així, els de Francisca Porquer es mostren "molt satisfets amb l'esforç i la feina conjunta del PP de Campos amb el Grup Parlamentari Popular per a aconseguir el projecte que és essencial per als campaners i campaneres". "Si el Pacte d'Armengol no rectifica i no inclou en els seus comptes aquestes partides econòmiques, pressionarem tant, on i com faci falta per a que el nou col•legi sigui una realitat més aviat que tard", conclou la també batlessa.

Etiquetes:

Part Forana