PP Balears

El PP reclama el centre d' interpretació de sa Dragonera compromès pel Consell de Mallorca el 2016

• Estefanía Gonzalvo: "Can Fasser podria ser un espai on, a més del centre d'interpretació, es puguin dur a terme altres accions per potenciar la conservació dels nostres espais naturals"

• Pedro Rosselló: "Insistirem en demanar, aquest dijous en el ple, per les intencions del Pacte al respecte"

• Llorenç Galmés: "Ja fa cinc anys que la consellera de Medi Ambient va signar amb el llavors batle del PP, Jaume Porsell, el protocol d'intencions i la presidenta Cladera ho ha aturat tot"


Dilluns, 11 d'octubre de 2021.- El Grup Popular al Consell de Mallorca demanarà, aquest dijous al ple de la institució insular, per com està el projecte del centre d' interpretació de sa Dragonera, compromès pel Pacte el 2016. Així, ho ha explicat el conseller ‘popular’ Pedro Rosselló davant els mitjans de comunicació a Can Fasser d' Andratx, ja que "insistirem en demanar, aquest dijous en el ple, per les intencions del Pacte al respecte".

En aquest sentit, la portaveu del Grup Popular Municipal, Estefanía Gonzalvo, incideix en que "Can Fasser podria ser un espai on, a més del centre d'interpretació, es puguin dur a terme altres accions per potenciar la amb-conservació dels nostres espais naturals" . A més, fa especial èmfasi que el centre d'interpretació "suposaria un important impuls a l'hora de donar a conèixer sa Dragonera als visitants".

Amb tot, el portaveu del Grup Popular al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha argumentat que "fa ja cinc anys que la consellera de Medi Ambient va signar amb el llavors batle del PP, Jaume Porsell, el protocol d'intencions i la presidenta Cladera ho ha aturat tot". Per les seves característiques, "Can Fasser és idoni per ser el centre d'interpretació i un nou reclam turístic per a Andratx".