PP Balears

El PP reclama al Consell la millora i ampliació de la carretera de Felanitx a Porreres

• Els populars presentaran una moció en el pròxim ple de la institució insular i en els respectius Ajuntaments

• Llorenç Galmés: “És una carretera insegura, hi ha diversos punts negres on desgraciadament s'han produït molts accidents que han d'arreglar-se”

El Partit Popular reclama al Consell de Mallorca la millora i ampliació de la carretera de Felanitx a Porreres. En aquest sentit, presentaran una moció sobre aquest assumpte en el pròxim ple de la institució insular així com als Ajuntaments de Felanitx i Porreres per a instar el departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca a redactar i executar el projecte per a la millora i ampliació de la carretera "amb la finalitat d'aconseguir una major seguretat en la circulació de vehicles i ciclistes, així com l'adequació dels vorals".

El portaveu del PP en el Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, s'ha desplaçat fins a la carretera juntament amb el conseller ‘popular’ Mauricio Rovira, el regidor de Porreres, Joan Obrador i els regidors de Felanitx, Pedro Acosta, Marta Cano, Sebastià Adrover i Rafel Rubio, on ha incidit en què “és necessària una ampliació urgent d'aquesta via pel gran volum de trànsit que sosté; especialment a l'estiu ja que dona accés a zones costaneres com Portocolom”. “És tan estreta que, en segons quins trams, dos vehicles pesats no poden circular alhora i han d’aturar-se”, ha apuntat.

A més, ha destacat que “és una carretera insegura, hi ha diversos punts negres on desgraciadament s'han produït molts accidents que han d'arreglar-se”.

Així mateix, Galmés ha recalcat que “la xarxa viària de Mallorca necessita una millora general; Cladera s'ha de posar a treballar urgentment i renegociar el conveni de carreteres, no valen excuses".

Etiquetes:

Part Forana