PP Balears

El PP reclama al Consell de Mallorca la millora i eixamplament de la carretera de sa Pobla a Muro

El Partit Popular reclama a la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, la millora i eixamplament de la carretera de sa Pobla a Muro. En aquest sentit, el Grup Popular tant de la institució insular, com de l' Ajuntament de sa Pobla, com del de Muro, en presentaran una moció al respecte.

La portaveu del Grup Popular Municipal de sa Pobla, Violeta Rodríguez, explica com “aquest tram és molt perillós, especialment a la zona del pont; és urgent que s' eixampli”. Per part seva, la portaveu del Grup Popular Municipal de Muro, Marga Ballester, afegeix que “a més de ser molt estreta, és una carretera que té el paviment en pèssimes condicions"

Amb tot, el portaveu del Grup Popular al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, subratlla que “quan hi passa un tractor o un camió la circulació és molt perillosa per la resta de vehicles; Cladera, com a poblera, sap bé del que estam xerrant” .

S’ ha de recordar que “fa anys que es reclama la millora i asfaltat de la carretera Ma-3430 entre els dos municipis pel volum de trànsit que té i perquè xerram d’una qüestió de seguretat, ja que les condicions actuals de l’estat de la carretera no són les més adequades”.

“Existeix una necessitat important d’actuació amb la finalitat d’aconseguir una major seguretat en la circulació de vehicles i ciclistes, així com l’ampliació de la mateixa i que també és necessari fer un tram per a vianants entre el nucli de Sa Pobla i el Polígon de Sa vileta per la quantitat de persones que es desplacen a peu fins al polígon”, es destaca en la moció.