PP Balears

El PP proposa a José Vicente Marí com a senador autonòmic

• Company destaca que es tracta d'una persona de “màxim nivell” i amb la “experiència necessària” per a representar els interessos de Balears al Senat
• El president del PP critica que “el Govern d'Armengol comenci el seu segon mandat amb retallades malgrat haver comptat amb 4.000 milions més d'ingressos en la passada legislatura”

El president del PP balear, Biel Company, ha anunciat aquest matí, després de la celebració de la reunió del Comitè de Direcció, que la persona que proposarà el Partit Popular per a exercir el càrrec de senador autonòmic és José Vicente Marí Bosó. La proposta de Company ha estat aprovada per unanimitat en el Comitè de Direcció i dimecres que ve serà ratificada pel Comitè Executiu Regional.

El dirigent ‘popular’ ha destacat que Marí Bosó “és una persona destacada dins del Partit Popular, que ja ha exercit funcions a Madrid com a diputat nacional i que realitzarà una labor molt important com a representant de les Illes Balears”. Company ha afegit que “tenir persones al Senat de màxim nivell i amb experiència és positiu per a les Illes, i José Vicente Marí compleix amb aquestes característiques”.

ARMENGOL COMENÇA EL SEU SEGON MANDAT AMB RETALLADES

Sobre l'obligatorietat del Govern de presentar un pla econòmic-financer per haver tancat l'any superant el sostre de despesa permès, Company ha assenyalat que “el Govern d'Armengol comença el seu segon mandat amb retallades malgrat haver comptat amb 4.000 milions d'euros més d'ingressos en la passada legislatura” i ha afegit que “no és el mateix haver de realitzar ajustos després de trobar una Administració en fallida, com li va ocórrer al PP, que fer retallades després de viure l'època de pressupostos més alts de la comunitat autònoma”.

El president del PP ha afirmat que “el que ara estem presenciant és el que tantes vegades hem denunciat al llarg d'aquests últims anys, que s'ha gestionat malament”. “És molt trist que comptant amb 4.000 milions més s'hagi augmentat el dèficit i hagin incomplit la regla de despesa”, ha conclòs Biel Company.

Etiquetes:

Partido