PP Balears

El PP mostra la seva sorpresa per la “pèrdua de papers” del Consell de Mallorca en el seu intent de protegir a Armengol

• Llorenç Galmés titlla de “inaudit” que l’IMAS emetés un comunicat atacant al Partit Popular per una informació d'un mitjà de comunicació que ni tan sols al•ludia a la institució

El portaveu del Partit Popular en el Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha volgut expressar avui la seva sorpresa per la “total pèrdua de papers” del Consell de Mallorca, en emetre des de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials un comunicat centrat en atacar al Partit Popular. “Tot en un desesperat intent de protegir a Armengol de la informació d'un mitjà de comunicació en la qual ni s'al•ludia al Consell, sinó al Govern”, assenyala Galmés.

El popular ha volgut sortir així al pas d'un comunicat emès ahir per l’IMAS amb “durs atacs clarament partidistes i impropis d'una institució que ha de representar a tots els ciutadans”.

El portaveu dels populars en el Consell exigeix “unes disculpes, no sols al Partit Popular, sinó a la ciutadania, per l'ús partidista d'una institució”. “Sempre acceptarem la crítica des de qualsevol partit, entitat o ciutadà, però no és admissible que l’IMAS s'utilitzi per a atacar a cap partit”, explica Galmés, que considera que “l’IMAS ha de donar les explicacions que li corresponen com a institució i deixar que sigui el Govern d'Armengol qui doni les degudes explicacions quan surten informacions que afecten l'executiu”.

“El PSOE ha entrat en un estat d'absolut nerviosisme que li fa no distingir les institucions del partit. És l'única explicació, a aquesta total pèrdua de papers”, ha defensat el portaveu popular.

“Des del PP continuarem fent a tots els nivells la nostra tasca de control i fiscalització com a principal partit de l'oposició i única alternativa de govern, des del rigor i la responsabilitat, però amb la màxima exigència de transparència i rendició de comptes davant escàndols de dimensió nacional”, ha conclòs.