PP Balears

El PP lamenta que "Armengol s'ha deixat enganyar" per Sánchez amb el REB i que els PGE no contemplin "ni un euro" dels convenis de carreteres i ferroviari de Balears

• El portaveu del Grup Parlamentari Popular incideix en que "el factor de la insularitat ha estat un joc de 'trilerisme' pressupostari per part d’ 'Enganys Montero’. És una ver-gonya insuperable"

• Toni Costa: "Es compleixen les nostres pitjors expectati-ves; el Govern d'Armengol s'ha deixat enganyar, una vegada més, pel Govern de Sánchez"

El portaveu del Grup Parlamentari Popular, Toni Costa, durant la seva intervenció d'aquest capvespre al Parlament, ha lamentat que la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, "s'ha deixat enganyar pel Govern de Sánchez" amb el Règim Especial Balear (REB) i que els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) no contemplin "ni un euro" per als convenis de carreteres i el ferroviari.

Costa ha fet especial èmfasi en que "es compleixen les nostres pitjors expec-tatives; el Govern d'Armengol s'ha deixat enganyar, una vegada més, pel Go-vern de Sánchez" i ho ha argumentat assegurant que "el factor de la insularitat ha estat un joc de 'trilerisme' pressupostari per part 'Enganys Montero’. És una vergonya insuperable".


El PP VOTA EN CONTRA DEL SOSTRE DE DESPESA

El Grup Parlamentari Popular (GPP) ha votat en contra del sostre de despesa del Govern de les Illes Balears "per funcionar com una repartidora que pagaran els ciutadans amb més impostos", tal com ha lamentat el portaveu del PP a la Cambra balear, Toni Costa, que considera que "el que vol el Govern és netejar les butxaques dels ciutadans de Balears".

Costa ha argumentat que en els Pressupostos de la Comunitat Autònoma per a l'any que ve "no es preveuen altres variacions de l'estructura de bases i tipus impositius", és a dir, "que vostès no tenen previst baixar impostos ni tampoc pujar-los". A més, ha alertat que "s'ha produït un efecte 'rebot' a l'activitat econòmica, però estam molt lluny dels nivells previs a la seva pandèmia tant en termes de el Producte Interior Brut (PIB) com, sobretot, en termes d'ocupació".

El portaveu del GPP insisteix en que "hi ha enormes incerteses pel que fa a la recuperació econòmica; avui el fantasma de la inflació, el pitjor impost que pot existir i el que més afecta les rendes mitjanes i baixes, és una realitat, i els ciutadans i les empreses s'enfronten a preus disparats de la llum, de gas, dels combustibles, de la cistella de la compra, dels preus de les matèries primeres, etc ... ".

"Ens segueixen dient que vostès són els salvadors dels serveis públics expandint la despesa pública i tensionant la corda, però la immensa majoria de ciutadans saben perfectament que els recursos públics per sostenir els serveis no cauen de cel, sinó que són fruit dels impostos que paguem, amb molt d'esforç, els ciutadans". “Sense activitat econòmica i generació de riquesa no hauria recaptació tributària ni serveis públics i que només amb creixement econòmic i generació de llocs de feina es poden tenir els serveis públics que els ciutadans necessiten i mereixen", ha conclòs.

Etiquetes:

Parlament