PP Balears

El PP lamenta la "falta d'humilitat" d'Armengol en el seu discurs del Debat de Política General

• El portaveu del Grup Parlamentari Popular, Toni Costa, considera que ha estat una intervenció "totalment previsible”

• Recalca que "hi serem si és per arribar a consensos de veritat, no per a fotos"

El portaveu del Grup Parlamentari Popular, Toni Costa, ha criticat "la falta d'humilitat" de la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, durant el seu primer discurs en el Debat de Política General que ha començat avui dimecres al Parlament balear.

En aquest sentit, ha argumentat que Armengol "convendria que sortís una mica més del seu búnquer del Consolat per trepitjar una mica més el carrer perquè, si ho fes, potser no faria determinades afirmacions que ha fet en el seu discurs". "Dóna la impressió que ha parlat de coses que ha fet malament però dos minuts després ha començat amb el reguitzell de coses que ha fet meravellosament bé", ha dit el portaveu del PP a la Cambra autonòmica.

A més, pel que fa als pactes que li va oferir Marga Prohens a Francina Armengol respecte per a les inversions a càrrec dels fons europeus a Balears, el Règim Especial Balear (REB), la pròrroga de ERTEs i la prestació a fixos discontinus o per a aprovar una llei de pandèmies, Toni Costa ha lamentat que "no hagi donat cap resposta".

"La presidenta ignora les nostres propostes de consens de veritat i ens ha convidat a uns fòrums per fer-nos unes quantes fotos més. Així no es con-sensúa; es fa asseguts en una taula i arribant a acords", ha conclòs el portaveu del Grup Parlamentari Popular, Toni Costa.

Etiquetes:

Parlament