PP Balears

El PP exigeix per Felanitx més de 600 mil euros en els pressupostos del Govern per a Educació i Sanitat municipal

• El portaveu de Grup Parlamentari Popular, Biel Company, ha presentat tres esmenes als comptes del Pacte de Francina Armengol per a projectes felanitxers
• Catalina Soler: "Feim molta feina per a aconseguir la nova Unitat Bàsica de Salut a Portocolom, el nou CEIP de Felanitx i la redacció del projecte per Es Sindicat"

El Partit Popular de les Illes Balears exigeix per a Felanitx més de 600 mil euros en els pressuposts del Govern del 2020 per a projectes educatius i sanitaris al municipi. Per a això, el portaveu de Grup Parlamentari Popular (GPP), Biel Company, ha presentat tres esmenes als comptes del Pacte de Francina Armengol per a projectes felanitxers.

La portaveu de Grup Popular Municipal, Catalina Soler, incideix en que "feim molta feina per a aconseguir la nova Unitat Bàsica de Salut a Portocolom, el nou CEIP de Felanitx i la redacció del projecte per Es Sindicat". En aquest sentit, recalca que "no permetrem que ni el Pacte de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (CAIB) ni el Pacte municipal retallin en serveis que són fonamentals per a Felanitx".

Amb tot, els populars reclamen que els pressupostos del Govern balear pel 2020 contemplen 100 mil euros per a la redacció del projecte funcional del Sindicat de Felanitx, 200 mil euros per a la redacció del projecte del nou CEIP de Felanitx i l’inici de les obres i 300 mil euros per a la nova Unitat Bàsica de Salut de Portocolom.

Així, els de Catalina Soler agraeixen "l'esforç i feina conjunta del PP de Felanitx amb el Grup Parlamentari Popular per intentar aturar les retallades previstes pel Govern en el nostre municipi". "Volem i exigim el que els felanitxers i les felanitxeres es mereixen, ni més ni menys", conclou Soler.

Etiquetes:

Part Forana