PP Balears

El PP exigeix per a Sa Pobla 4 milions 200 mil euros dels pressuposts del Govern per a l’ EDAR i per a l’ escola nova

• El portaveu de Grup Parlamentari Popular, Biel Company, ha presentat dues esmenes als comptes del Pacte de Francina Armengol per a projectes poblers
• Violeta Rodríguez: “El pacte pobler hauria de ser molt més reivindicatiu amb el del Govern per aconseguir projectes molt necessaris pel nostre poble”

El Partit Popular de les Illes Balears exigeix per a Sa Pobla 4 milions 200 mil euros dels pressuposts del Govern del 2020 per a l’ ampliació i millora de l’ Estació Depuradora d’ Aigües Residuals (EDAR) i per a la redacció del projecte de l’ escola nova. Per a això, el portaveu de Grup Parlamentari Popular (GPP), Biel Company, ha presentat dues esmenes als comptes del Pacte de Francina Armengol per a projectes poblers.

La portaveu de Grup Popular Municipal, Violeta Rodríguez, incideix en que "el pacte pobler hauria de ser molt més reivindicatiu amb el del Govern per aconseguir projectes molt necessaris pel nostre poble”. En aquest sentit, recalca que “reclamar a l’ Executiu Autonòmic el que ens correspon toca ser una feina de tots els partits polítics poblers”.

“La depuradora està en situació límit i l’ escola nova és tan necessària com el pa. Són dos projectes que ha d’ assumir el Govern perquè és competència seva i nosaltres ho hem d’ exigir des de l’ Ajuntament de Sa Pobla”.

Així, els populars de Sa Pobla agraeixen i es mostren “contents” amb l'esforç i feina conjunta del PP de pobler amb el Grup Parlamentari Popular per intentar fer obrir els ulls a la presidenta Armengol". "No demanam res que no ens cor-respongui i que són bàsics pel poble", conclou Rodríguez.

Etiquetes:

Part Forana