PP Balears

El PP exigeix més policies per frenar el "descontrol" del botellot a Alcúdia

• Des del Partit Popular alcudienc alerten "de l’ increment de la inseguretat" a les zones d'oci

• Fina Linares: "Els botellots i les bregues es succeeixen cada cap de setmana i l'equip de govern de l'Ajuntament no té cap pla per tallar el problema"

El Partit Popular d' Alcúdia exigeix major reforç policial per frenar el "descontrol" que es registra "cap de setmana rera cap de setmana" pels continus botellots i les bregues que es registren a les zones de major afluència del Port d'Alcúdia.

La portaveu del Grup Popular Municipal, Fina Linares, alerta "de l'increment de la inseguretat" a les zones d'oci i argumenta que "els botellots i les breguess es succeeixen cada cap de setmana i l'equip de govern de l'Ajuntament no té cap pla per tallar el problema".

Per tot això, el Partit Popular d'Alcúdia es posiciona al costat dels empresaris i comerciants "afectats per una situació totalment descontrolada" per part de la batlessa que segueix sense fer ni planificar res al respecte". "L'única manera de aturar la botellot és la prevenció, ja que coneixem on són els punts on es concentren", conclou Linares.

Etiquetes:

Part Forana