PP Balears

El PP exigeix els descomptes per als marratxiners a les piscines de l'IME i demana al Pacte que "deixi de prendre el pèl a la gent"

• Els populars de Marratxí recorden que "és una promesa de l'equip de govern des de 2017"
• García: "Fa 17 mesos que el Pacte ens dóna llargues dient que està pendent de la modificació del conveni"

El Partit Popular de Marratxí exigeix que "d'una vegada per totes, els marratxiners tinguin els promesos descomptes en usar les piscines de l'Institut Municipal de l'Esport de l'Ajuntament de Palma (IME)" i, en aquest sentit, demana al Pacte que "deixi de prendre el pèl a la gent".

La portaveu del Grup Municipal Popular, Magdalena García, lamenta que "fa 17 mesos que el Pacte ens dóna llargues dient que està pendent de la modificació del conveni amb l'IME". "Els ha funcionat com a promesa electoral però, al final, no ha estat més que una cortina de fum", critica.

S’ha de recordar que en el ple del 24 d'abril del 2018, "l'alcalde Canyelles va matisar que just aquell mateix dia s'havia desbloquejat el tema i que s'havia arribat a una solució per poder signar el conveni i portar-lo a terme" i afegeixen que " en el ple de setembre de 2018, vam tornar a preguntar pel tema al que se'ns va contestar: estam pendents de signar-lo i abans de finals d'any el signarem.

A més, "fins i tot a alguns mitjans van publicar, el passat 13 de desembre, una informació en la qual l'Ajuntament anunciava que Marratxí i Palma havien acordat el text del conveni pel qual els marratxiners podran gaudir dels mateixos descomptes que els empadronats a Ciutat a la hora d'utilitzar qualsevol de les instal·lacions de l'IME, però que s'estava pendent que Palma canviï l'ordenança municipal reguladora de preus, per incloure als veïnats Marratxí en aquest descompte ".
Una ordenança, "afirmava al desembre el consistori, que s'aprovarà en el ple municipal en un període estimat de dos a tres mesos". Pel que "tot en si ha arribat a ser una presa de pèl". "La gestió del Pacte segueix sent purament propagandístic, sense beneficis per als marratxiners", conclou Magdalena García.

Etiquetes:

Part Forana