PP Balears

El PP es compromet a traslladar a Madrid les inquietuds del sector del Trot

• Marga Prohens, Maria Salom i Javi Bonet s'han reunit amb el president balear de Trot, Joan Llabata, i el d’ ASTROT, Rafel Manera
• Els populars s'han interessat, a més, per les ajudes per a la cria del Cavall Mallorquí

La candidata del Partit Popular de Balears al Congrés, Marga Prohens, i els candidats al Senat, Maria Salom i Javi Bonet, s'han reunit, aquest dimecres, amb el president de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata i amb el ASTROT, Rafel Manera, davant els que s'han compromès a traslladar a Madrid les inquietuds del sector del Trot.

A més, els populars s'han interessat pels ajuts per a la cria del Cavall Mallorquí per a les que els candidats han coincidit en que "és una raça de cavall que no es pot perdre".

Amb tot, Prohens destaca que "aquest tipus de reunions que seguim mantenint amb les diferents entitats, federacions i associacions són bàsiques per conèixer, de primera mà, la realitat de Balears". "El nostre compromís és seguir fent mola feina per la nostra comunitat autònoma, en positiu i vetllant sempre per l'interès general".

Amb tot, Prohens, Salom i Bonet confien en "un canvi de color del govern estatal per a l'impuls i millora de sectors com el del cavall, que requereixen de més ajudes i no dels problemes que tenen actualment pel bloqueig del Govern per part del PSOE ".

Etiquetes:

Partido