PP Balears

El PP d'Inca denuncia que l'Ajuntament prescindeix del tradicional ‘Esportiueig’ sense previ avís als treballadors i famílies

• Els populars critiquen la decisió “totalment arbitrària” del batle Moreno de deixar de realitzar l’‘Esportiueig’ i lamenten que “no han tengut en compte als treballadors i usuaris”

• Pedro Mas: “És una mostra més de la seva nefasta gestió i de l'abandonament del servei municipal d'esports”

El Partit Popular d'Inca ha denunciat i mostrat el seu malestar per prescindir “sense previ avís” de les activitats esportives oferides per l'ajuntament, conegudes com ‘Esportiueig’, després de 17 anys en marxa, permetent així “compatibilitzar els períodes de vacances escolars amb les jornades laborals de les famílies”.

Els populars informen que “ara aquest servei es durà a terme per part d'una empresa externa de temps lliure que ha estat licitada per l'ajuntament i realitzarà activitats alternatives al tradicional ‘Esportiueig’, la qual cosa ha generat malestar entre els treballadors i famílies”.

El president del PP d'Inca, Pedro Mas, assegura que aquest canvi de “darrera hora” ha sorprès tant els treballadors que “ara han d'abandonar els seus llocs de feina” com a les famílies que “que duen anys apostant per ‘l‘Esportiueig’ i que estan completament familiaritzades amb el personal del servei municipal d'esports”.

Mas recrimina al batle Moreno la seva decisió “totalment arbitrària” de prescindir de ‘l‘Esportiueig’ i lamenta que no ha tengut en compte “als treballadors i usuaris” d'aquest servei tan arrelat en el municipi. “Una mostra més de la seva nefasta gestió i de l'abandonament del servei municipal d'esports”, ha apuntat.

“Mentre el PP aposta per l'esport, el PSOE només està pensant en l’electoralisme estèril i abandonant temes tan importants com l'activitat física i la salut”, ha conclòs Mas.

Etiquetes:

Part Forana