PP Balears

El PP d’Inca critica la mala gestió del Teatre Principal

• Els ‘populars’ denuncien que el Teatre Principal gairebé no ha acollit a les entitats culturals de la comarca i l’afluència de públic ha estat molt escassa

• Pedro Mas: “La gerència del Teatre Principal, que ostenta Gabriel Amer, serà recordada com un autèntic despropòsit”

El Partit Popular d'Inca critica la mala gestió del Teatre Principal, inaugurat el novembre passat. “Durant més de mig any, gairebé no s’han fet esdeveniments organitzats per entitats culturals de la comarca i les activitats realitzades han comptat amb molt poca afluència de públic”. “La gerència del Teatre Principal, que ostenta Gabriel Amer, serà recordada com un autèntic despropòsit”, han manifestat els populars.

El president del PP d’Inca, Pedro Más, ha recordat que “mesos abans d'inau-gurar l'emblemàtic edifici, Amer va declarar en una entrevista que no estàvem davant un ‘teatre de poble’, tancant així les portes als col•lectius locals que potencien la cultura entre els veïns”.

D’altra banda, cal tenir en compte que el nomenament de Gabriel Amer es va dur a terme per un contracte de serveis, sense concurs públic i baix criteris purament subjectius. Amer no posseeix la titulació que es requereix per al seu càrrec i, a més, quan va adquirir la condició de gerent ja estava en edat de jubilació forçosa.

“El batle Virgilio Moreno, que també és el President del Patronat Teatre
Principal, ha de donar explicacions d’aquesta nefasta gestió, ha de dur a terme una valoració d'audiències i dels comptes del Teatre i nomenar la gerència”, ha apuntat Más per afegir que “el Teatre ha suposat un esforç econòmic molt important per a tots els mallorquins i necessitam transparència en la seva gestió”.

Etiquetes:

Part Forana