PP Balears

El PP denuncia que el Consell no hagi informat a l’Ajuntament de Santanyí de la ubicació d’un centre de menors

• El Partit Popular a la institució insular demanarà a la presidenta de l’IMAS, Sofía Alonso, si l’espai escollit compleix amb els requisits legals per acollir a menors estrangers

• Llorenç Galmés: “Aquest fet és un exemple més de la manca de diàleg i transparència del Consell de Mallorca”

El portaveu del PP al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, denuncia “la falta d’informació de la presidenta de l’IMAS, Sofia Alonso, sobre el trasllat de menors estrangers a un espai ubicat al municipi de Santanyí”. Galmés recrimina que “al consell rector de l’IMAS no se’ls va informar de cap moviment” i lamenta que “l’Ajuntament s’hagi hagut d’assabentar pels veïnats i per la denuncia davant la Guardia Civil de la fugida d’un menor”.

En aquest sentit, el Partit Popular demanarà a la presidenta de l’IMAS al ple de la setmana que ve, si l’espai escollit, ubicat en sòl rústic, compleix amb la normativa i els requisits legals per acollir a menors estrangers.

Amb tot, Galmés assegura que “el talant poc dialogant de la consellera insular d’Afers socials i presidenta de l’IMAS, justifica, encara més, la moció del PP, al pròxim Ple, sobre el seu cessament immediat”.

Per altra banda, el portaveu popular explica que ”no s’entén com el Consell no ens ha donat cap explicació tenint en compte que, al passat ple, es va aprovar una moció sobre la nova adjudicació de places dels usuaris del centre Norai”.