PP Balears

El PP denuncia que el Consell menteix per a no obrir al públic la biblioteca de la Real

• El portaveu del PP en el Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, assegura que “hem localitzat l’informe d’intervenció general on s’avala i aprova el conveni”

• Galmés: “la vicepresidenta ha quedat retractada amb la seva incompetència i nul·la credibilitat"

El portaveu popular en el Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, denuncia que “la vicepresidenta i consellera insular de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, menteix per a no obrir al públic la biblioteca de la Real”.
El Grup Popular va presentar una moció, en el passat Ple, en el que s’instava al Consell a donar compliment de forma immediata al conveni signat amb la Congregació de Missioners dels Sagrats Cors sobre la cessió de l’ús de la Biblioteca del Monestir de la Real. La moció, però, va ser rebutjada perquè, tal i com va manifestar la consellera Busquets en sessió plenària “el conveni no es pot complir així com està redactat”.
Davant aquestes afirmacions, Galmés assenyala que “el grup ha localitzat l’informe d’intervenció general que data del 21 de maig de 2019 on s’avala i aprova el conveni”. En aquest sentit, assegura que “la vicepresidenta ha quedat retractada amb la seva incompetència i nul·la credibilitat”.
El popular lamenta que “el Consell només es dedica a vendre titulars i a fer falsa propaganda” que després “queda en paper banyat”.