PP Balears

El PP denuncia la manca de serveis mèdics a Fornalutx i considera inadmissible que “el metge només passi consulta 3 hores a la setmana”

• El president del PP de Mallorca, Llorenç Galmés, reclama que “el Govern inverteixi més recursos i, tant el metge com la infermera, donin servei cada dia”

• La portaveu popular municipal, Catalina Morell, ha expli-cat que per demanar cita “et donen per d’aquí 15 dies i la població de Fornalutx és molt major i, en moltes ocasions, no poden desplaçar-se a Sóller o a Palma”

El Partit Popular denuncia la manca de serveis mèdics a Fornalutx i considera inadmissible que “el metge de capçalera només doni servei 3 hores a la setmana”. El president del PP de Mallorca, Llorenç Galmés, ha criticat “els retalls en matèria de salut que duu a terme el Govern de Francina Armengol” i ha qualificat “d’alarmant” el cas del centre de salut de Fornalutx on el metge només pas-sa consulta tres dies per setmana i la infermera dos i, a més, és compartit amb Sóller i el Port.

Galmés ha acompanyat a la portaveu del PP a l’Ajuntament de Fornalutx, Catalina Morell, per reclamar que “el Govern inverteixi més recursos i, tant el metge com la infermera, donin servei cada dia”.

A més, la portaveu popular municipal ha explicat que per demanar cita “et donen per d’aquí 15 dies i la població de Fornalutx és molt major i requereix dels serveis mèdics pràcticament a diari” per afegir que “a això es sumen els problemes de mobilitat que fan gairebé impossible que es puguin desplaçar a Sóller o a Palma”.

Amb tot, Galmés ha afegit que “ tres de cada deu facultatius d’Atenció Primària tenen més de 60 anys i, sinó hi ha una bona planificació sanitària, farà que d’aquí uns anys no hi hagi personal suficient per cobrir les baixes de jubilació”. “El col·lectiu està envellint i el relleu generacional és insuficient”, ha recriminat.

Etiquetes:

Part Forana