PP Balears

El PP demana la suspensió del projecte de peatonalització de Nuredduna perquè “crea més problemes dels que resol”

• Company assenyala que “Palma no és el ‘cortijo’ d’Hila, com Balears no ho és d'Armengol, per la qual cosa no es poden prendre decisions en contra de la voluntat dels ciutadans”

• Martínez critica els problemes d'aparcament, transporti públic i cohesió que generarà el pla i convida al batle a “asseure's a consensuar un projecte de millora real de Palma”

• Els ‘populars’ de Palma inicien una ruta per les diferents barriades de la capital per a conèixer les necessitats reals, els problemes i els suggeriments dels ciutadans


El president del PP de les Illes Balears, Biel Company, ha visitat el barri de Nuredduna juntament amb el president del PP de Palma, Jaime Martínez, la portaveu a l'Ajuntament, Mercedes Celeste i altres membres del grup municipal, des d'on ha demanat la suspensió del projecte de l'Ajuntament per a Nuredduna perquè “genera més problemes dels que resol”.

Company ha afirmat que “el PP comença avui a una ruta que realitzarà per les diferents zones de Palma per a conèixer les necessitats reals, els problemes i els suggeriments dels ciutadans”. “Palma no és un ‘cortijo’ del senyor Hila, com Balears no ho és de la senyora Armengol, per la qual cosa no es poden prendre decisions en contra de la voluntat dels ciutadans, com està ocorrent en el barri de Pere Garau i com va ocórrer amb l'intent fallit de canvi de nom de carrers quan no hi havia necessitat”.

En relació al projecte de l'Ajuntament en Nuredduna, el dirigent del PP ha assenyalat que “el PP pot estar d'acord a peatonalitzar, però no sense donar solució prèviament al problema d'aparcament que es pugui ocasionar” i ha afegit que “sortim al carrer a escoltar els ciutadans i a rebre informació de primera mà per a preparar el millor pla per a Palma en la pròximes eleccions”.

MARTÍNEZ: “QUAN TORNEM A GOVERNAR FAREM DE PERE GARAU UNA BARRIADA COM ES MEREIX”

Per part seva, Jaime Martínez ha afirmat que “és moment de conèixer de primera mà les necessitats i les preocupacions dels ciutadans per a millorar la ciutat” i respecte al projecte de Nuredduna ha apuntat que “estem a favor de millorar la ciutat, que hi hagi inversions i de millorar la mobilitat, però creiem que aquest projecte no resol aquests aspectes, per contra, elimina aparcament, genera problemes de mobilitat en la zona i les confrontants, elimina arbrat i crea problemes amb el transport públic”, en definitiva “genera més problemes dels que resol”.

“Un projecte d'un eix cívic, que en lloc de servir per a cohesionar barris, es limita a intervenir en 300 metres lineals i no arriba al barri de Pere Garau, generarà desequilibris”, ha dit Martinez i ha afegit que “demanem que se suspengui aquesta tramitació i es deixi sobre la taula el projecte de Nuredduna. Tornem a proposar el nostre pla d'auxili al comerç i restauració de tota Palma. Vam estendre la mà al batle i encara no ens ha contestat per a asseure'ns i consensuar un projecte de millora real de les necessitats de Palma”.

El president del PP de Palma ha destacat que “quan el PP governi a Palma treballarem per fer de Pere Garau una barriada com es mereix i resoldre els problemes d'aparcament, de mobilitat i transport que aquesta actuació de l'Ajuntament ocasionarà”, en definitiva “com sempre que governa el PP, treballarem per a arreglar el que l'esquerra ha espenyat”.

COMPANY: “L'OPACITAT DEL GOVERN ALIMENTA ELS RUMORS SOBRE VACUNACIONS IRREGULARS D'ALTS CÀRRECS”

En relació a la sol•licitud registrada en el Parlament pel PP per a conèixer quins consellers i alts càrrecs del Govern han estat vacunats, Company ha afirmat que “el Govern ha de deixar d'ocultar informació i dir clarament qui s'ha vacunat i qui no” i ha recordat que “el cas del bar Hat va començar igual, negant l'evidència i ocultant informació i ja sabem com va acabar”.

“Si la presidenta Armengol o la consellera Costa no s'han vacunat que surtin i ho diguin, però que deixin d'ocultar informació i generar rumors”, ha dit Company i ha apuntat que “confio que els consellers del Govern no s'hagin vacunat de manera irregular, però no poso la mà en el foc, l'Executiu ha d'actuar amb transparència i aclarir-lo”.

Així mateix, el ‘popular’ ha assenyalat que “l'Oficina Anticorrupció ja ha hagut de parlar de possibles sancions davant la negativa de la conselleria de facilitar les dades i des del PP no entenem que s'hagi d'arribar a aquesta situació”. “Si efectivament algú s'ha vacunat quan no tocava ha de donar les explicacions pertinents i assumir les responsabilitats oportunes i si existeixen raons per a haver-se vacunat també han d'aclarir-se”.

Etiquetes:

Partido