PP Balears

El PP demana el test ràpid del Covid-19 pels usuaris i professionals de les residències i centres que depenen del Consell de Mallorca

• El Grup Popular se suma a la petició d'aquest dilluns al Parlament del president Company per a que "el que s'estengui sigui la realització de les proves"
• El portaveu del Grup Popular ha fet una bateria de propostes socials a la presidenta Cladera durant una reunió per videoconferència
• Llorenç Galmés: "Per protegir s’ ha d’ estar protegits i tant els interns com el personal laboral han de tenir garantida la seva seguretat"

El Grup Popular del Consell de Mallorca ha proposat a la presidenta Catalina Cladera, aquest dilluns durant una reu-nió per videoconferència, que es faci urgentment el test ràpid de detecció del Covid-19 a tots els usuaris i professionals de totes les residències i centres dependents de la institució insular.

El portaveu del Grup Popular, Llorenç Galmés, se suma, d'aquesta manera, a la petició d'aquest dilluns al Parlament del president Company per a que "el que s'estengui sigui la realització de les proves". "Per protegir s’ ha d’ estar protegits i tant els interns com el personal laboral han de tenir garantida la seva seguretat", recalca.

A més, respecte residències, Galmés ha sol·licitat que l'obertura de la planta número 9 de la residència de La Bonanova s'efectuï "en la menor brevetat de temps possible" per "també així dotar de més seguretat, espai, equips i comoditat tant a les persones internes com a tots els treballadors".

Amb tot, Llorenç Galmés s'ha interessat, també, per el confinament dels menors tutelats pel Consell de Mallorca. En aquest sentit, ha demanat per si durant aquests dies s'han detectat fugues que en tornar puguin posar en risc als que són dedins i la vicepresidenta de la institució insular ha assegurat i respost que "a falta de les dades del cap de setmana, fins el divendres 20 no se n’ havia produït cap".

Precisament Galmés incideix en la importància que "els menors i la gent gran que depenen de el Consell de Mallorca es mereixen una atenció òptima", pel que ha tornat a estendre la seva mà "perquè en temps tan difícils com els actuals hem de fer feina conjuntament i deixar de banda debats polítics estèrils", ha conclòs.