PP Balears

El PP demana al Consell que “pagui el que deu” de les obres de rehabilitació del Convent de Lloret

• Llorenç Galmés demanarà explicacions sobre el retard en el pagament en el pròxim ple de la institució insular

• El portaveu popular a l'Ajuntament de Lloret, Mateu Català, assegura que “a un ajuntament tan petit amb un pressupost tan limitat avançar aquests doblers ens ofega”

El Partit Popular fa una crida al Consell de Mallorca perquè aboni “d'una vegada per sempre” els doblers que deu de la creació del centre de visitants i la reforma integral del Convent de Lloret. “Es van comprometre a pagar abans de l'estiu i encara estem esperant”, ha expressat el portaveu ‘popular’ municipal, Mateu Català qui assegura que “davant la passivitat del Consell i de l'Ajuntament, nosaltres com a oposició ens veiem amb l'obligació de defensar els interessos dels nostres veïnats”.

Els populars recorden que el Consell de Mallorca es va comprometre a destinar una subvenció a través del Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics. “En aquests moments la institució insular només ha pagat el 20% i ens deu 667.199 euros i a un ajuntament tan petit com el de Lloret, amb un pressupost tan limitat, anar avançant aquests doblers ens ofega, perquè a més el consistori ha de fer-se càrrec dels interessos de demora. Que es deixin d'excuses i paguin el que ens deuen”, ha apuntat.

En aquest sentit, el portaveu popular en el Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, demanarà explicacions en el pròxim ple de la institució insular al conseller de turisme, Andreu Serra, “sobre el retard en el pagament” i demanarà “celeritat i agilitat perquè abonin el que deuen a l'Ajuntament de Lloret”, ha conclòs.