PP Balears

El PP demana a Cladera "que compleixi amb el pressupost del Consell" i aboni als treballadors públics l'increment previst per a 2021

• El Grup Popular incideix en que "els PGE autoritzen a les administracions a incrementar els sous públics un 0,9% i el Consell ho va incorporar en els seus comptes"

• Mauricio Rovira: "L'equip de govern va aprovar els seus pressupost amb l'increment salarial previst; si no compleixen amb la seva paraula, durem el tema a ple"

• Llorenç Galmés: "S'ha de pagar retroactivament a data 1 de gener d' enguany; servirà d'impuls de l'economia de moltíssimes famílies en plena crisi"

El portaveu del Grup Popular al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, reclama a la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, "que compleixi amb el pressupost vigent" i aboni als treballadors públics l'increment previst per a 2021.

En aquest sentit, el conseller popular Mauricio Rovira explica que "els PGE autoritzen a les administracions a incrementar els sous públics un 0,9% i el Consell ho va incorporar en els seus comptes". "L'equip de govern va aprovar els seus pressupostos amb l'increment salarial previst; si no compleixen amb la seva paraula, durem el tema a ple", afegeix.

Amb tot i després de diverses reunions amb diferents representants sindicals, Llorenç Galmés, fa especial èmfasi que "s'ha de pagar retroactivament a data 1 de gener d' enguany; servirà d'impuls de l'economia de moltíssimes famílies en plena crisi". "La paraula i el signat s’ ha de complir, Cladera no pot seguir enganyant als treballadors públics".