PP Balears

El PP de Sa Pobla reclama més efectius policials

• El Grup Popular municipal presentarà una moció al respecte en el pròxim ple extraordinari que se celebra aquest dijous

• Violeta Rodríguez: “La sensació de impunitat davant els continus robatoris i actes vandàlics s’ha estès entre tota la població i la falta d’efectius no ajuda a garantir la seguretat de residents i visitants”

El PP de Sa Pobla reclama incrementar “urgentment” les plantilles de Policia Local i d'agents de Guàrdia Civil en les Balears, especialment en el municipi de Sa Pobla, enfront de l'augment de “actes vandàlics, baralles i robatoris”.

La portaveu del PP a l'Ajuntament de Sa Pobla, Violeta Rodríguez, ha subratllat que la gent, davant qualsevol descuit, és víctima de furts, així com de danys materials i robatoris en els seus vehicles. “La sensació de impunitat davant els continus robatoris i actes vandàlics s'ha estès entre la població i la falta d'efectius no ajuda a garantir la seguretat de residents i visitants”, ha apuntat.

“En els últims mesos, aquest tipus d'actes delictius són cada vegada més freqüents i la falta d'efectius a peu de carrer no ajuda al fet que disminu-eixin”. En aquest sentit, Rodríguez ha informat que “en el ple del pròxim di-jous defensarem una moció sobre aquest tema”.

La popular també ha informat que plantejaran altres dues mocions. Per una banda, “volem que l’Ajuntament insti al Govern a suspendre de manera temporal el cànon sobre l’abocament i incineració de residus de les Illes Balears que entrarà en vigor el pròxim 1 de Juliol”, ha manifestat.

EL PP DE SA POBLA MOSTRA EL SEU SUPORT AL SECTOR DE LA CAÇA

Per altre banda, Rodríguez ha volgut mostrar el suport del Grup Popu-lar Municipal amb l'activitat de la caça i els caçadors presentant una moció en la qual demanen a l'Ajuntament que “defensi i reconegui la importància d'aquest sector enfront de les ingerències que vulneren els seus drets i limiten la seva activitat”.

Etiquetes:

Part Forana