PP Balears

El PP de Sa Pobla presenta vint-i-nou propostes per fer front a la crisi social i econòmica del Covid-19

• Els populars presenten 29 propostes de caràcter social i econòmic, de les que prop d'un 90% han estat acceptades o coincideixen amb les propostes de l'equip de govern.

• De les propostes presentades pel PP, destaca la petició de les bonificacions o exempcions de les taxes i impostos de tota pels comerços, petites i mitjanes empreses i als autònoms, així com bonificacions dels serveis públics municipals i la realització de campanyes promocionals de consum de productes locals.

• Rodríguez: "Les mesures que es proposen tenen l'objecte de contribuir a ga-rantir unes condicions econòmiques i socials mínimes per permetre cobrir les necessitats bàsiques dels poblers".

El Partit Popular de sa Pobla segueix "exercint l'oposició en positiu que el caracteritza aquest primer any de legislatura" i ha presentat a l'equip de govern vint-i-nou mesu-res, tant preventives com de recuperació, per a tots els sectors socials i econòmics que s'estan veient greument afectats per les restriccions que arriben de Madrid per pal·liar la crisi sanitària que s'està patint pel Covid-19.

La portaveu de Grup Popular Municipal, Violeta Rodríguez, incideix que "les mesures estudiades i que s'han proposat a l'equip de govern tenen l'objecte de contribuir a garantir, a el màxim possible, unes condicions econòmiques i socials mínimes per permetre viure el dia a dia tenint cobertes totes les necessitats bàsiques de vida de cada un dels poblers i pobles del municipi. a més, i tenint en compte els professionals més afectats per la crisi sanitària de qualsevol sector, amb les mesures ideades ha volgut donar suport als autònoms , comerciants i en la petita i mitjana empresa local".

"El conjunt de propostes formen un document interpretatiu d'actuació immediata i al seu torn temporal, que s'ha redactat amb caràcter urgent per permetre l'aplicació de totes elles de forma immediata. A més, aquest document queda subjecte a altres mesures que puguin sorgir o adoptar-se all llarg d'aquesta situació tan excepcional i canviant ", afegeix.

De el paquet de les setze propostes econòmiques presentades pel PP, destaca la petició de les bonificacions o exempcions de les taxes i impostos de tota mena en els comerços, petites i mitjanes empreses i als autònoms, així com bonificacions dels serveis públics municipals i la realització de campanyes promocionals de consum de productes locals.

Quant les tretze propostes socials restants, s'ha volgut fer especial menció a la necessitat de l'augment dels mitjans humans dels serveis socials, l'ampliació de l'servei de menjar a domicili a persones vulnerables, un nou servei d'ajuda a les persones que no poden desplaçar-se a realitzar les compres habituals de productes de necessitat, una millor informació a la ciutadania de manera actualitzada i transparent i la realitza-ció d'un projecte d'Escola d'Estiu per a nens i nenes menors d'edat i tenint en compte totes les mesures de seguretat requerides actualment.

Tant les propostes de el Partit Popular de la Pobla com les que ja disposava l'equip de govern han estat unificades i redactades formant un document únic, l'anomenat Resiliència, el qual va ser presentat divendres al dematí al Museu de Can Planes i que " servirà de base per a la creació de les ajudes oficials que esperen crear com més aviat millor ", conclou.

Etiquetes:

Part Forana