PP Balears

El PP de Sa Pobla aconsegueix la unanimitat pel suport de l'Ajuntament als treballadors d'Es Murterar

• Els populars poblers han tirat endavant, en ple, la seva proposta per a que el Govern adopti una solució ràpida i favorable per a totes les parts implicades
• Marga Serra: "Hem aconseguit que els partits d’ Esquerra de Sa Pobla hagin entrat finalment en raó"

El Partit Popular de Sa Pobla ha aconseguit tirar endavant, per unanimitat, la seva proposta de suport de l'equip de govern municipal als treballadors poblers afectats per l'anunci de tancament des Murterar. Així, IxSP-Pi, PSIB-PSOE i Més han acceptat, en el ple d'aquest dijous, donar suport a les actuacions de mediació entre treballadors i Govern per a una solució ràpida i favorable per a totes les parts implicades.

D'aquesta manera, mitjançant la moció del PP de Sa Pobla, aprovada per la resta de partits, l'Ajuntament expressa el seu suport absolut al comitè d'empresa i a tota la plantilla afectada per aquesta situació. Tot això, a més de que el batle i, els seus socis de govern, mostrin el seu suport a reforçar la seguretat del sistema elèctric, "garantint els llocs de feina en la producció elèctrica existents al actualitat, a un preu raonable en funció de les fonts de producció, impulsant en la mesura del possible les energies netes o alternatives, i dins el marc del sistema elèctric espanyol".

Amb tot, la portaveu del Grup Municipal Popular, Marga Serra, incideix en que "hem aconseguit que els partits d'esquerra de Sa Pobla hagin entrat finalment en raó". En aquest sentit, recorda que el tancament pot costar, només a la zona Nord de Mallorca, 400 llocs de feina eliminats el 2020, "el que és un veritable drama social". Per això, "fa falta que el Govern faci feina conjuntament amb l'Administració de l'Estat i els representants dels treballadors per a que no es produeixi l'acomiadament massiu i, al mateix temps, es garanteixi el subminis-trament elèctric davant de qualsevol circumstància per evitar panes com la suc-ceïda a Menorca fa poc", conclou.

Etiquetes:

Part Forana