PP Balears

El PP de Palma visita Nou Llevant per escoltar la veu dels veïnats i donar resposta a les necessitats del barri

• El president de la Junta Territorial, Jaime Martínez, es reuneix amb el president de l'AAVV, Alejandro Salmiento, i anuncia que treballarà per millorar el benestar a la zona
• El líder dels populars també ha visitat la Federació d'Associacions Gitanes de les Balears per escoltar les demandes del president de l'entitat, Carlos Cortés

El president de la Junta Territorial del PP Palma, Jaime Martínez, ha realitzat una visita a la barriada de Nou Llevant on ha mantingut una reunió amb el president de l'AAVV, Alejandro Salmiento, amb qui ha comentat les necessitats i preocupacions dels veïnats de la zona. D'aquesta manera, la formació reprèn el programa de visites als barris iniciat després de l'elecció de Jaime Martínez com a president de la Junta Territorial del PP de Palma.

Martínez ha estat acompanyat pel nou president de la Junta de Districte de s'Horta, José Luis Haro, que “enfortirà els vincles del PP de Palma amb el barri per tal de detectar les necessitats de la zona, escoltar la veu dels veïnats i canalitzar-les fins a la formació” perquè des del grup popular a Cort “es tradueixin en iniciatives en positiu que contribueixin a resoldre el dèficit de serveis municipals a la zona i repercuteixin en el benestar dels veïnats”.

En aquest sentit, ha remarcat que aquestes visites als barris a un any i mig de les eleccions, sumades a la tasca de les Juntes de Districte, “ens permeten radiografiar les moltes mancances de Palma i incorporar-les al nostre programa electoral per poder donar-lis solució”. Així, ha indicat que “tenim un compromís adquirit amb els veïnats de Nou Llevant i amb els de tots els barris de Palma pel que ara ens hem posat a fer feina a peu de carrer per poder donar-los resposta des del primer dia que entrem a governar després de les eleccions del maig del 2023”, ha apuntat.

D'altra banda, Jaime Martínez també ha aprofitat per desplaçar-se fins a Son Gotleu i reunir-se amb el president de la Federació d'Associacions Gitanes de les Illes Balears (FAGIB), Carlos Cortés. El president dels populars palmesans s'ha interessat per la tasca de l'entitat així com per les necessitats dels seus associats i ha expressat la voluntat d'establir canals de diàleg i línies actuació “amb l'objectiu d'avançar en matèria d'igualtat i transformació social a cada barri i al conjunt de la ciutat”.