PP Balears

El PP de Palma reclama un pla d’acció social per a Son Gotleu i demana més seguretat, neteja i la recuperació de la pista de petanca

• La portaveu del grup municipal, Mercedes Celeste, ha mantingut una reunió amb veïnats de la barriada i amb el president de l’associació Gaocaló Nueva Esperanza
• Mercedes Celeste assegura que “els veïnats de Son Gotleu es senten abandonats amb raó” per Cort

La portaveu del PP a l'Ajuntament de Palma, Mercedes Celeste, ha visitat avui de-matí Son Gotleu on ha mantingut una trobada amb residents i el president de l'associació Gaocaló Nova Esperança, Carlos Cortés, per conèixer les seves inquietuds i suggeriments sobre l'estat de la barriada. A més de reclamar millores en matèria de neteja i seguretat, Mercedes Celeste ha anunciat que demanarà al batle Hila un pla de reactivació social de la barriada utilitzant, entre altres vies, l'esport. Per això, reclama la recuperació de la pista de petanca de Son Gotleu per al seu ús veïnal. La pista es troba actualment en un estat d'absoluta degradació i abandonament.

Mercedes Celeste ha dit que "Son Gotleu necessita un Pla d'Acció Social" perquè els veïnats de la barriada "necessiten poder viure millor del que viuen ara i per a això ha d'existir un projecte social, cosa que ara no existeix". Per a això, ha reclamat, entre altres mesures, la recuperació de la pista de petanca existent al carrer Francesc Julià. "El 2014 Son Gotleu tenia aquí un espai net i condicionat per fer esport en el qual els veïnats podien conviure. Avui és un espai abandonat, ple de brutor i rates, en el qual es colen els nins per jugar-hi, amb el risc que això comporta. La gent necessita un espai en el qual poder conviure", ha sentenciat.

Després de la reunió amb els veïnats, la portaveu popular ha assenyalat que "els residents de Son Gotleu es queixen i amb motiu perquè se senten abandonats per Cort" afegint que "des del departament municipal de Seguretat Ciutadana s'hauria de fer un esforç per implementar més vigilància i atenció que permetin atendre amb més rapidesa les queixes veïnals a tenor dels constants problemes de convivència, especialment els vrespres, amb renous que els impedeixen descansar".

També ha constatat sobre el terreny l'important dèficit de neteja de la barriada, "sense que s'estiguin desinfectant com cal tots els carrers de Son Gotleu en plena pandèmia del Coronavirus".

Per tot això ha anunciat que en el pròxim Ple municipal, previst per al 30 de juliol, reclamarà a l'equip de govern "una inversió en matèria de seguretat ciutadana, de neteja i, sobretot, que comenci a construir-se un projecte social per la barriada de Son Gotleu".