PP Balears

El PP de Palma insta Hila a eliminar els grafits al Born, la Rambla i el Passeig de Mallorca

• Cort es compromet a eliminar les pintades vandàliques i a arreglar els desperfectes a Antoni Maura que provoquen ensopegades i caigudes entre els vianants
• La formació ha presentat a les Juntes de Districte un total de 38 propostes i ha reclamat una major cura de la ciutat de cara a l’inici de la temporada turística

La portaveu de PP de Palma a Cort, Mercedes Celeste, ha instat avui al batle Hila a eliminar els grafits al Passeig des Born, la Rambla i el Passeig de Mallorca, així com a reparar els desperfectes a la vorera que discorre paral·lela a s'Hort del Rei, a Antoni Maura. Totes aquestes propostes, presentades en el marc de les Juntes Municipals de Districte, han estat aprovades i el PP de Palma confia en la seva ràpida solució.

Mercedes Celeste ha lamentat el procés de "progressiva degradació" que està patint el centre de Palma com a conseqüència de la "plaga de grafits i el dèficit de manteniment" de les infraestructures municipals i ha demanat al batle Hila que apliqui solucions a aquest problema per poder encarar l'inici de la temporada turística "amb la imatge que li correspon a una de les principals destinacions del Mediterrani".

Per això, el PP de Palma ha presentat avui a les juntes municipals de districte un total de 38 propostes de millora per a la ciutat de les quals quatre tenien com a objectiu l'eliminació de les pintades vandàliques que enlletgeixen enclavaments turístics com la Rambla, el Passeig des Born o al Passeig de Mallorca. També ha reclamat la reparació dels desperfectes a la vorera d'Antoni Maura, traslladant així a l'equip de govern les "queixes dels veïnats per les contínues caigudes i ensopegades dels vianants".

El govern municipal ha aprovat les propostes plantejades per la formació i s'ha compromès a donar-les solució, indicant que la iniciativa d'el PP de Palma per al Born ja ha estat executada.