PP Balears

El PP de Menorca proposa a Es Mgjorn un Centre Geriàtric, en ser l'únic municipi de Menorca que no té avui d'aquest servei

• S'ubicarà en els terrenys "des Casat" de Binicodrell, de propietat municipal.
• També proposa la construcció del nou Ajuntament al solar on antigament s'ubicava l'antic Ajuntament.

La candidata del Partit Popular a la batlia d'Es Migjorn, Antonia Camps Florit, s'ha fixat com a primera gran actuació a desenvolupar durant el proper mandat 2019-2023 la creació i posada en marxa d'un Centre Geriàtric per donar resposta a la reivindicació de la població.

Antònia Camps manifesta que "avui Migjorn és l'únic municipi de Menorca que no té aquest servei, el que obliga els migjorners a desplaçar-se fora del seu municipi per a ser atesos en centres situats en altres poblacions de l'illa. Hi ha una demanda a la qual el PP donarà resposta, i en haver detectat aquesta necessitat, constitueix una obra prioritària, que es gestionarà des del primer dia, sense demora ni retard ".

Respecte a la ubicació d'aquest Centre Geriàtric, la proposta inicial són els terrenys de les cases de Binocodrell, de propietat municipal. Es construirà un annex per a habitacions, cuina i menjador. Projectat destinar les antigues 'cases de lloc' a usos i activitats de caràcter sociocultural per als residents.

"El proper equip de govern municipal des Migjorn, que tindré la responsabilitat de dirigir, demanarà les aportacions d'altres administracions, concretament Consell insular i Govern de la Comunitat Autònoma, perquè col•laborin amb l'Ajuntament des Migjorn, fent possible la creació i entrada en funcionament del Centre Geriàtric ", declara la candidata del PP a la batlia d'Es Migjorn i presidenta de la Junta Local del PP-Migjorn.

Una segona actuació que impulsarà i durà a terme Antònia Camps Florit consisteix en la construcció del nou Ajuntament que s'allotjarà al solar de 400 metres quadrats de superfície al costat del "Saló Verd". L'edifici es realitzarà en una planta baixa i al primer pis es construirà un despatx i sala de reunions.

El Partit Popular va proposar a l'Equip de Govern el lloguer d'un solar a escassos 50 metres de la ubicació del nou Ajuntament per a la construcció d'un nou pàrquing. Un cop arribat a un acord amb els actuals propietaris i pressupostats el lloguer d'aquest pàrquing serà una realitat en breu. Aquesta mesura ha estat presa per l'eliminació dels pàrquings ubicats al carrer Major i al solar del nou ajuntament.

Aquestes dues primeres iniciatives creació i posada en marxa d'un Centre Geriático i el nou ajuntament són les prioritats del programa de govern municipal del PP-Es Migjorn per aquest proper mandat, que aportarà altres novetats i mesures destinades a solucionar els problemes de la població que el Partit Popular anirà anunciant.

Etiquetes:

Menorca