PP Balears

El PP de Marratxí proposa a l' Ajuntament que rebaixi l'IBI un 0,4%

• El Grup Popular Municipal recalca que "seria una bona fórmula per alleujar l'economia dels marratxiners"

• Magdalena Garcia: "És el moment de prendre mesures que facin possible que les famílies disposin de més liquiditat econòmica"

El Partit Popular de Marratxí ha registrat una moció amb la qual, en el proper ple municipal, defensarà la importància de que l'Ajuntament rebaixi l'Impost de Béns Immobles (IBI) un 0,4% perquè "seria una bona fórmula per alleujar l'economia dels marratxiners".

La portaveu del Grup Popular Municipal, Magdalena Garcia, fa especial èmfasi en que "és el moment de prendre mesures que facin possible que les famílies disposin de més liquiditat econòmica". En aquest sentit, argumenta que "Marratxí, a l'igual que tots els municipis d'Espanya, s'ha enfrontat a un fet sense precedents per la pandèmia de la Covid-19; el que ha incidit en totes les economies familiars, que han vist en molt casos minvats els seus ingressos mensuals".

Per tot això, considera que "és urgent i necessari arribar amb les ajudes a totes les cases, ajudar a tots els nostres veïnats a passar aquests mals moments i una manera d'assegurar-nos que arribam a tots és baixant els impostos" i explica que "l'IBI és la partida més alta del pressupost d'ingressos de l'Ajuntament, o el que és el mateix, l'impost més elevat per als ciutadans de Marratxí".

D'aquesta manera, el PP torna a demanar baixar el tipus impositiu a l' 0'40% ja que "l'economia familiar s'ha ressentit i necessita de l'ajuda de l'Ajuntament que, recordem, actualment registra superàvit".

Etiquetes:

Part Forana