PP Balears

El PP de Mancor reclama la instal.lació de l’ escala i les sortides d’ emergència al CEIP Montaura


• Des del Partit Popular recordem que “en sis anys, el batle ha estat incapaç de fer-ho i això que quan estava a l’ oposició ell ho reclamava”

• Pep Frontera: “Ha començat el curs sense l'escala ni les sortides d'emergència i l’Ajuntament té crèdit per fer aquestes millores, que després pot reclamar a Educació”

El Partit Popular de Mancor de la Vall reclama a la instal.lació de l’ escala i les sortides d’ emergència al Col.legi d’ Educació Infantil i de Primària (CEIP) Montaura en ser “de vital importància en haver-hi qualque de nou” en aquestes instal.lacions “com per exemple, un incendi”.

Des del Grup Popular Municipal, el seu portaveu, Pep Frontera, argumenta que “en sis anys, el batle Guillem Villalonga ha estat incapaç de fer-ho i això que quan estava a l’ oposició amb PSM Iniciativa Verds ell ho reclamava”. “Ha començat el curs sense l'escala ni les sortides d'emergència i l’Ajuntament té crèdit per fer aquestes millores, que després pot reclamar a Educació”.

Per tot això “i ja que duim des del 27 de gener del 2021 reiterant-ho moltes vegades als plenaris municipals, els populars de Mancor presentam ja formalment la proposta: ‘Instal.lació d’ escala o sortides d’ emergència al CEIP Montaura” recorda Frontera que afegeix que “després de debatre la proposta i vista l'extrema necessitat, el batle s’ hi va comprometre però al final res de res”.

Els ‘populars’ de Mancor “reiteram, una vega més, a l' Equip de Govern que l'escala d'emergència és una prioritat i una necessitat que el centre demana des de fa anys. La seguretat de tots els usuaris del centre escolar és el més important. No podem deixar passar cap dia més sense posar-hi solució”.

Etiquetes:

Part Forana