PP Balears

El PP de Manacor insta l’ Ajuntament a respectar la legalitat i mantenir la neutralitat dels edificis públics

• El Partit Popular reitera la petició al batle per a que es retiri de manera immediata la pancarta de suport a Pablo Hasél “per a que es compleixi la Llei”

• El Grup Municipal acaba de registrar una instància al respecte

• Maria Antònia Sansó: “Tot fa pensar que el batle fa això per a que no es xerri dels temes realment importants de Manacor i que afecten la gestió de l’ equip de govern; és una cortina de fum”

El Partit Popular de Manacor insta l’ Ajuntament a “respectar la legalitat i mantenir la neutralitat dels edificis públics”, deixant-hi només els símbols institucionals com són les banderes.

En aquest sentit, el Grup Municipal Popular acaba de registrar una instància al respecte i reitera la petició al batle per a que es retiri de manera immediata la pancarta de suport al condemant Pablo Hasél “per a que es compleixi la Llei”.

Amb tot, la portaveu del PP manacorí, Maria Antònia Sansó, subratlla que “tot fa pensar que el batle fa això per a que no es xerri dels temes realment importants de Manacor i que afecten la gestió de l’ equip de govern; és una cortina de fum”.

En tot cas, des del Partir Popular es reserven el dret a emprendre a accions legals “si no es manté la neutralitat d’ edificis públic com és l’ Ajuntament”.

Etiquetes:

Part Forana