PP Balears

El PP de Llubí lamenta que la batlessa "estigui més a favor dels okupes que dels propietaris"

• Des del Partit Popular llubiner recalquen que "al municipi ja s'estan donant casos d'invasió de cases i Més mira cap a un altre costat"

• El Grup Popular Municipal ha presentat recentment una proposta per a que en 12 hores es desallotgin els okupes i l'equip de govern s'ha negat a acceptar-la

El Partit Popular de Llubí lamenta que la batlessa, Magdalena Perelló, "estigui més a favor dels okupes que no dels propietaris" en haver-se negat a acceptar la proposta dels populars per a que en 12 hores es desallotgin els okupes maldament que "al municipi ja s'estiguin donant casos d'invasió de cases i l'equip de govern mira cap a un altre costat".

Des del PP llubiner incideixen en que "la propietat privada és un dret constitucional i hem de defensar-la evitant que hi hagi abusos d'okupacions il.legals com les que hi està havent. "El dret a l'habitatge digne s'arregla fent una bona política d'habitatge i això no ho està fent el Pacte” afegeixen.

A més, el PP de Llubí es suma a la recollida nacional de signatures per demanar suport a la propietat privada i en contra de l'okupació il•legal. S’ ha de recordar que la prosició de llei contempla que els okupes siguin desallotjats en un màxim de 12 hores i que qui ocupi il•legalment sigui condemnat d'1 a 3 anys de presó.

Etiquetes:

Part Forana