PP Balears

El PP de Lloseta acusa al batle d'enganyar al poble sobre la seva retribució


• Els populars consideren que "Chema Muñoz és un demagog; diu que no cobra com a batle i és mentida "
• "Cobra com el que més i el més escandalós és que s'està llevant funcions", segons el PP

El Partit Popular de Lloseta acusa al batle socialista, Chema Muñoz, d'enganyar al poble en anar dient que no cobra com a batle "i no és vera". Segons els populars llosetins, "cobra com el que més i el més escandalós és que s'està llevant funcions".

En aquest sentit, la portaveu del Grup Municipal Popular, Xesca Ramis, explica que "el batle renega de la seva dedicació exclusiva perquè ja no vol ser ni el portaveu del Grup Socialista Municipal; ni tan sols de ser el titular llosetí a la Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB) però anualment cobrarà, com a mínim, 13.000 euros de l'Ajuntament".

Amb tot, els populars llosetins qualifiquen de "vergonya" que Chema Muñoz "no vol responsabilitats forts però no obstant això opti per com-partir cartera en Serveis Socials amb la regidora, també socialista, Antònia Massanet. "Ni un ni l'altre tenen ni idea de les competències que assumeixen", assegura Xesca Ramis que afegeix que "estam davant l'inici d'una legislatura totalment surrealista; el batle al final queda relegat a regidor, sense dedicació".

Etiquetes:

Part Forana