PP Balears

El PP de Lloret mostra la seva indignaciˇ amb el Consell per denegar-li 516 signatures contrÓries al PGOU

Ľ El portaveu de Grup Popular Municipal assegura que "Ús incomprensible que ens les deneguin per no detallar-se el sexe i l'edat amb les signatures"

Ľ Mateu CatalÓ: "Hi ha molt malestar i enfado entre els ve´nats de Lloret de Vistalegre per la decisiˇ del Consell de Mallorca"

El Partit Popular de Lloret de Vistalegre mostra la seva indignaciˇ amb el Consell de Mallorca per denegar-li 516 signatures contrÓries al Pla General de Ordenaciˇ Urbana (PGOU) al no haver-se detallat en el document el sexe i l'edat dels signants.

El portaveu del Grup Popular Municipal, Mateu CatalÓ, recalca que "Ús incomprensible que ens les deneguin per no detallar-se el sexe i l'edat amb les signatures". En aquest sentit, assegura que "es va acordar que l'enquesta que es presentÚs seria vÓlida amb nom, signatura i DNI". "Crec que s'estÓ cometent un error perquŔ un pacte s'ha de complir. Els demanam que acceptin l'enquesta amb les 516 signatures o el que estaran deixant clar Ús que no volen escoltar la veu del nostre poble "argumenta CatalÓ per afegir que" la seva intenciˇ Ús maquillar que mai hi va haver 516 persones que estan en desacord amb lÝnies de el Pla General ".

Des del Partit Popular de Lloret de Vistalegre destaquen que "cadascuna de les persones que varen signar varen donar la cara amb nom, cognoms, n˙mero de DNI i signatura, al contrari de les altres enquestes que han validat, moltes d'aquestes an˛nimes". "Demanam una explicaciˇ urgent d'aquesta tra´ciˇ al poble de Lloret i els seus habitants", conclou CatalÓ.