PP Balears

El PP de Formentera torna a denunciar l'estancament de l'àrea d'Urbanisme del Consell de Formentera

? El Partit Popular de Formentera va tornar a insistir durant la compareixença de la consellera
? Al Consell Insular de Formentera, governat per GxF, se li acumulen els expedients a l'Àrea d'Urbanisme
? Anna Negre: "Tot es deu principalment a la mala planificació de l'equip de govern; el que comporta a una mala gestió"

El Partit Popular de Formentera insisteix, una vegada més, en que l'àrea d'Urbanisme del Consell es desbloquegi, "d'una vegada per totes", i que es resolguin els expedients que duen anys acumulant-se en aquest departament.

La secretària general dels populars formenterers incideix en que "la deixadesa d'aquest departament és una falta inequívoca de la nefasta planificació de l'equip de govern que no són capaços de gestionar-lo amb la celeritat ne-cessària". "S’ ha de recordar que la llei obliga a resoldre en un màxim de tres mesos les llicències d'obra major, de manera que els populars ja van demanar en un ple que es dotés de més personal a aquesta àrea, cosa que tot i les promeses no s'ha produït", afegeix.

A més, recalca que "la paràlisi d'aquesta àrea l'únic que genera és que els ciutadans es vegin perjudicats a l'hora obtenir llicències d'obra major, provocant que no es duguin a terme noves inversions, o es modernitzin els establiments".

S’ ha de recordar, també, que respecte les llicències d'obra major, "s'acumulen la tramitació de cèdules d'habitabilitat d'habitatges necessaris per a la venda d'aquestes o per a la seva comercialització turística, o per a que els habitatges tenguin subministrament d'aigua i elèctric".

Per tot això, "es fa molt necessari que aquest departament disposi de més personal i es posi al dia en les seves tramitacions per no perjudicar més als ciutadans, al seu projecte vital a l'illa i a la pròpia economia que depèn d'aquestes obres". "La paràlisi l'únic que fa és augmentar l'economia submergides, ja que molta gent prefereix actuar al marge de la llei per no esperar un temps indefinit i limita l'entrada d'ingressos en el Consell", conclouen.

Etiquetes:

Formentera