PP Balears

El PP de Formentera lamenta que el Consell Insular informe tard i malament als pescadors sobre el Decret de Reserva Marina de la Punta de sa Creu

• El Decret es va aprovar fa 4 mesos i no es va explicar en el seu moment amb els pescadors de la Mola i des Caló, que són els més afectats i es van assabentar de la seva aprovació quan ja era definitiva

El Partit Popular de Formentera lamenta que el Consell Insular de Formentera informi tard i malament als pescadors sobre el Decret de Reserva Marina de la Punta de Sa Creu. El Decret de Reserva Marina de la Punta de Sa Creu es va aprovar fa 4 mesos i no es va explicar en el seu mo-ment amb els pescadors de la Mola i des Caló, que són els més afectats per aquesta mesura i que es van assabentar de la seva aprovació quan ja era de-finitiva.

Des del Partit Popular de Formentera es lamenta que els veïns de La Mola i es Caló, tant professionals com d'esbarjo que solen pescar en aquesta zona, no hagin estat informats en el seu moment dels motius i delimitació de la zona que contempla el Decret de Reserva Marina de la Punta de Sa Creu.

Ara el Consell reuneix el proper dijous als veïns de la Mola i es Caló per exposar la regulació que es va aprovar fa 4 mesos i com afecta els pescadors pro-fessionals i d'esbarjo. "Creiem que les explicacions arriben tard, ja fa 4 mesos de la seva aprovació i els veïns no havien estat informats amb anterioritat d'alguna cosa que els afecta personalment, i que no els ha donat lloc a poder presentar al•legacions".

La decisió de crear una reserva marina és competència del Govern balear, però precisament perquè és un tema que afecta l'illa de Formentera "consideram que el Consell havia d'haver informat als veïns abans de la seva aprovació, sobretot per tenir clar com i en què els afectava. "

Tampoc se sap res de l'embarcació que havia de inspeccionar la nova reserva ni de la rampa que ha de facilitar el seu accés a aquesta zona ni de la persona o persones que hauran d'exercir aquesta tasca. "Veiem amb preocupació com de nou es duen a terme mesures sense planificació, de cara a la galeria 'i aplicant el' rodillo ".

El PP critica que moltes de les decisions que pren l'equip de govern del Consell Insular de Formentera o altres institucions i que afecten directament a l'Illa no són exposades als veïns perquè puguin expressar la seva opinió i només es reuneix el Consell d'Entitats per al seu propi interè

Etiquetes:

Formentera