PP Balears

El PP de Felanitx recrimina al batle que no sigui capaç d'obrir concursos públics òptims per a la compra de solars

• Els populars critiquen que el batle anunciés "a les totes" un concurs públic per a construir un pàrquing al nucli urbà "per, tanmateix, quedar desert"
• Soler: "L'equip de govern continua sense endividar-ne una; esperam que el concurs per al solar per a l'escoleta no acabi igual"

El Partit Popular de Felanitx recrimina durament al batle, Jaume Monserrat, "que no sigui capaç d'obrir concursos públics òptims per a la compra de solars en el terme municipal felanitxer". En aquest sentit, els populars critiquen que el batle anunciés "a les totes" un concurs públic per a construir un pàrquing al nucli urbà "per, tanmateix, quedar desert".

La presidenta del PP de Felanitx i portaveu del Grup Municipal, Catalina Soler, recalca que "l'equip de govern continua sense endivinar-ne una; esperam que el concurs públic per al solar per a l'escoleta no acabi igual". Per això, Soler exigeix al Pacte felanitxer “més serietat i responsabilitat".

Amb tot, des del Partit Popular lamenten "el caos circulatori que es registra diàriament al centre de Felanitx per la falta d'aparcament i el perjudici econòmic que això suposa per als empresaris, comerciants i restauradors felanitxers". "Particulars i professionals estan pagant molt car la ineficient gestió del batle Monserrat i els seus socis de govern", conclou Soler.

Etiquetes:

Part Forana