PP Balears

El PP de Felanitx recrimina al batle que les llicències d'obra es donin amb un any de retard

• Els populars expliquen, a més, que "les cèdules urbanístiques es donaven abans en un mes i ara en sis mesos"
• Catalina Soler: "Si no se soluciona el problema que ha generat el pacte felanitxer, hi ha personal de construcció que se n’ anirà a l'atur"

El Partit Popular de Felanitx recrimina durament al batle, Jaume Montserrat, que l'Ajuntament estigui donant les llicències d'obra "amb un any de retard" i que "les cèdules urbanístiques, que es donaven abans en un mes, ara s'atorguin en sis".

La portaveu del Grup Municipal Popular, Catalina Soler, alerta que, segons li han comunicat alguns constructors, "si no se soluciona el problema que ha generat el pacte felanitxer, hi ha personal de construcció que se n’ anirà a l'atur". En aquest sentit, explica que "hi ha un col•lapse a Urbanisme que, fins i tot, el batle ha reconegut en el darrer ple".

Segons la informació dels populars, "actualment s'estan tramitant les llicències d'obra de projectes entrats a l'Ajuntament a l'octubre / novembre de 2018" i pel que que fa les cèdules "es tramiten ara les del mes de març passat".

Amb tot, el Partit Popular de Felanitx demana a l'equip de govern municipal "que es posi a fer feina per solucionar els problemes de la gent i no crear-ni més com en un tema com aquest". "El Pacte no pot jugar amb el pa de les famílies", conclou Soler.

Etiquetes:

Part Forana