PP Balears

El PP de Felanitx reclama una nova Unitat Bàsica de Salut a Portocolom

• Els populars incideixen en que "la que hi ha, ha quedat obsoleta i en males condicions"
• Soler: "L'Ajuntament ha de cedir un solar al Govern per a la construcció del centre sanitari"

El Partit Popular de Felanitx reclama, a l'equip de govern, l'obertura d'una nova Unitat Bàsica de Salut (UBS) a Portocolom, "ja que la que hi ha, ha quedat obsoleta i en males condicions". "És urgent començar ja amb el projecte per no retardar més la posada en marxa d'un servei imprescindible", afegeix.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Catalina Soler, recalca que "l’Ajuntament ha de cedir un solar al Govern per a la construcció del centre sanitari". En aquest sentit, la popular destaca que el pacte Felanitxer "han tengut quatre anys per donar-se’n compte de la precària situació de la Unitat Bàsica de Salut i no ha reaccionat; esperem que ho facin aquesta legislatura".

"Fa molt de temps que, des del Partit Popular, els venim avisant dels problemes estructurals i de servei que hi ha en aquestes instal•lacions" explica Soler que argumenta, també, que "fins i tot, hi ha filtracions d'aigua".

Amb tot, la presidenta i portaveu del PP de Felanitx segueix exigint al batle i als seus socis de govern "que es posin a fer feina d'una vegada per l'interès general del nostre municipi".

Etiquetes:

Part Forana