PP Balears

El PP de Felanitx dóna per tancades les negociacions amb el Pi i assumeix que "seguirem a l'oposició"

• La presidenta del PP felanitxer, Catalina Soler, carrega contra el pacte d'esquerres "per jugar políticament al triler"
• Soler: "De reeditar-se el mateix pacte que l'actual, exigim que es posi a fer feina d'una vegada"

La presidenta i regidora electa pel Partit Popular de Felanitx, Catalina Soler, dóna per tancades les negociacions amb el Pi i anuncia que "seguirem aquesta legislatura a l'oposició". D'aquesta manera, assumeix que "ja no hi ha possibilitat de pacte" perquè el que han fet des de l'esquerra de Felanitx (PSOE, Bloc, Pi) "és jugar políticament al triler".

Catalina Soler assegura que "hem respectat totes les peticions del Pi per a la negociació; oferint-lis fins als quatre anys de la batlia però han optat per seguir un altre camí ". "De reeditar-se el mateix pacte que l'actual, exigim que es posi a fer feina d'una vegada", ha destacat la presidenta popular felanitxera.

"Esperem que no passin els dies i segueixin amb el seu 'triler' per discutir entre ells de cadires i càrrecs i assumeixin la seva responsabilitat de govern" ha afegit Catalina Soler que ha recalcat, aquest dissabte davant els mitjans, "nosaltres seguirem fent feina per Felanitx en positiu i des de la responsabilitat i la moderació ".

Etiquetes:

Part Forana