PP Balears

El PP de Felanitx denuncia que el batle veti l'accés al Registre a l'oposició

• Per als populars és "una mostra més de la censura a la qual l'equip de govern sotmet als felanitxers"
• Soler: "És lo darrer que ens podíem esperar d'un Pacte que presumeix de transparència. Lo seu és el rodillo"

El Partit Popular de Felanitx denúncia i critica durament que el batle hagi decidit vetar l'accés al Registre a tots els partits de l'oposició. Per als populars és "una mostra més de la censura a la qual l'equip de govern sotmet als felanitxers".

La portaveu del Grup Municipal Popular, Catalina Soler, incideix en que "és lo darrer que podíem esperar d'un Pacte que presumeix de transparència. Lo seu és el rodillo". A més, Soler recalca que “lo que li passa al batle és que no vol que tenguem accés al que passa en el sí de l'Ajuntament; el que és un greu atac a la tasca de l'oposició".

"No permetrem aquest tipus de censura i de vetos perquè no és de rebut que el batle segueixi tancant portes a l'engranatge democràtic" destaca Catalina Soler que és molt dura amb "el tarannà inacceptable del batle i dels seus".

Amb tot, des del Partit Popular de Felanitx no descarten cap tipus de decisió o mesura "després d'aquesta decisió que és un insult a la gestió i política municipal". "No permetrem que el Pacte segueixi menyspreant als partits que estam a l'oposició i que representam als milers de felanitxers que ens han votat".

Etiquetes:

Part Forana