PP Balears

El PP de Bunyola recrimina a l'equip de govern la forta pressió impositiva amb la qual sotmet a les classes mitjanes i baixes

? Els populars voten en contra dels darrers comptes municipals de l'actual legislatura
? El PP de Bunyola considera que: "La gestió de l'actual equip de govern serà recordada com la dels imposts"

El Partit Popular de Bunyola recrimina a l'equip de govern municipal (Esquerra Oberta Bunyola i PSIB-PSOE) la forta pressió impositiva amb la qual té previst seguir sotmetent a les classes mitjanes i baixes del municipi segons els darrers pressupostos que han dissenyat per al final de l'actual legislatura i que han estat rebutjats pels populars.

Des del Grup Municipal Popular, incideixen en que "el PP de Bunyola va votar en contra dels pressupostos municipals per diferents motius; entre els principals, perque exigeixen els impostos i perquè van en contra dels beneficis dels ciutadans". En aquest sentit, explica que "durant els darrers quatre anys, el pressupost municipal ha pujat en més d'un milió d'euros per l'increment de la recaptació en impostos directes i indirectes". "Nosaltres tenim clar que quan tornem a governar els baixarem".

A més, el PP de Bunyola denuncia la manca de transparència de l'equip de govern, "ja que entre la comissió de presentació de pressupostos i el ple corresponent i la seva aprovació només varen passar 48 hores, temps insuficient per a un estudi a fons". També, "durant aquests darrers anys s'ha seguit recordant la plantilla de treballadors municipals; les retallades que criticaven ara els apliquen ells amb més pressupost i tot això privatitzant, un govern d'esquerres, serveis municipals ... És tot absolutament incoherent ".

D'altra banda, "resulta molt curiós que es baixi l'import a 160.000 €, (gairebé la meitat que el 2018) per a la compra d'un solar per a la nova escola; que recordem que s'està tramitant una modificació de PGOU sobre un terreny privat, sense constar a l'Ajuntament cap acord de compra". "Tampoc estam d'acord amb els ingressos i despeses del subministrament d'aigua potable, sobretot, en el que afectaria el nucli de Sa Coma i voltants a causa de que l'ajuntament realitza el cobrament, aprovant unes ordenances fiscals fixant tres preus amb grans diferències en un mateix municipi, que en alguns casos segons on visqui un veinat pot pagar fins a quatre vegades més per un servei municipal", conclou

Etiquetes:

Part Forana