PP Balears

El PP de Binissalem recrimina al batle que posi seguretat a la piscina "només un dia per a la foto de la mentida"

• Els populars critiquen "la política de l'equip de govern a cop de titular"
• Andreu Villalonga: "No es pot enganyar d'aquesta manera al nostre poble"

El Partit Popular de Binissalem recrimina al batle que hagi posat seguretat a la piscina municipal "només un dia per a la foto de l'engany". Recrimina, d'aquesta manera, que des de l'Ajuntament es decidís fotografiar tres guàrdies de seguretat a ca n'Arabí per publicar a la revista local, "intentant, així, fer callar les queixes d'usuaris per certes conductes incíviques al recinte".

El portaveu del Grup Municipal Popular, Andreu Villalonga, incideix en que "no es pot enganyar d'aquesta manera al nostre poble". "És lamentable la política de l'equip de govern a cop de titular", afegeix.

La que llegim a la publicació "seria una interessant notícia per poder passar un refrescant estiu a la piscina del poble; sense molèsties, perquè la contractació de seguretat era una solució que podria haver funcionat si no hagués estat qüestió d'un sol dia per a la foto", explica Villalonga.

Amb tot, els populars binissalemers exigeixen "serietat i responsabilitat" al batle i a tot l'equip de govern "perquè els binissalemers i binissalemeres es mereixen una millor gestió diària".

Etiquetes:

Part Forana