PP Balears

El PP de Binissalem denuncia que el batle "menysprea la Policia Local"

• Els populars alerten de la "fugida d'efectius, de l'impagament de les hores extra i que la Policia és substituïda per empreses privades de seguretat i per un serè"
• Andreu Villalonga: "Victor Martí s'està carregant, un a un, tots els serveis municipals i que són essencials"

El Partit Popular de Binissalem denúncia i retreu durament al batle (UxB), Victor Martí, que estigui menyspreant a la Policia Local; de tal manera que ja hi ha "fugida d'efectius i impagament de les hores extra", per, a més, ser "substituïts per empreses privades de seguretat i fins i tot per un serè".

El portaveu de Grup Municipal Popular, Andreu Villalonga, incideix en que "Victor Martí s'està carregant, un a un, tots els serveis municipals i que són essencials". Per això, els populars es mantenen ferms en que "exigim responsabilitats polítiques a un equip de govern que ha destrossat tot el que durant tants anys hem aconseguit, conjuntament, per al nostre poble".

"No pot passar ni un dia més sense que el batle aclareixi, públicament, el que està passant a l'Ajuntament. El personal municipal se'n va perquè no aguanta més el menyspreu constant d'un batle que segueix amb el ‘mando y ordeno’; malgastant els doblers públics", argumenta Villalonga.

Amb tot, el Partit Popular de Binissalem considera que "el batle no té cap respecte ni als treballadors públics ni al nostre poble". "Els binissalemers i binissalemeres no es mereixen aquest tipus de gestió municipal; o el batle rectifica immediatament o ha de prendre una decisió seriosa respecte la seva trajectòria política. Així, no", conclou el portaveu popular a Binissalem, Andreu Villalonga.

Etiquetes:

Part Forana