PP Balears

El PP de Balears demana a Armengol que es posicioni a favor de la petició de dimissió de Garzón “pel seu nou atac a la Ramaderia”

• Els populars incideixen en “l'alta qualitat de la carn balear i en la professionalitat dels ramaders”

• Des del Partit Popular balear incideixen que “les declaracions del ministre són un altre cop dur a un sector que a Balears paga el sobrecost per la insularitat que el Govern Armengol no ha compensat amb el seu fals REB”

Partit Popular de Balears expressa tot el seu suport i solidaritat amb el sector de la Ramaderia de les illes després de les “polèmiques i injustificades” declaracions del ministre Garzón criticant la qualitat de la carn. En aquest sentit, els populars demanen a la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol que es posicioni a favor de la petició de dimissió de les associacions ramaderes i de certs dirigents socialistes “pel nou atac a la Ramaderia”.

Els populars de les Illes Balears incideixen en la “l'alta qualitat de la carn balear i en la professionalitat dels ramaders”. “Les declaracions del ministre són un altre cop dur a un sector que a Balears paga el sobrecost per la insularitat que el Govern Armengol no ha compensat amb el seu fals REB”.

Amb tot, la presidenta del Partit Popular de les Illes Balears, Marga Prohens, exigeix a Armengol “que no miri cap a un altre costat” i llanci “de manera immediata” un missatge de suport al sector “que està passant per molt mals moments per l’ encariment de pinsos i altres productes per a la Ramaderia balear”.

Etiquetes:

Partido