PP Balears

El PP de Balears considera que si el PSOE vota en contra del Règim Fiscal al Senat, Armengol "haurà de donar explicacions als ciutadans"

• El portaveu del Grup Parlamentari Popular, Toni Costa, lamenta que la ministra Montero "ha enganyat Balears"

El portaveu del Grup Parlamentari Popular, Toni Costa, ha recriminat a la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, que si els senadors del PSOE no voten a favor del Règim fiscal, aquest dimecres al Senat, "haurà de donar explicacions als ciutadans de Balears".

Toni Costa, durant la sessió de control al Govern en el Ple de Parlament d'aquest dimarts, ha lamentat, en aquest sentit, que la ministra María Jesús Montero, "ha enganyat Balears" i ho ha argumentat assegurant que després de conèixer les xifres dels Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per a l'any que ve s'ha constatat clarament que Armengol i la ministra Montero "l'únic que van acordar és un exercici de trilerisme pressupostari que ens hauria d'avergonyir a tots".

"Els més important no és el que ens varen dir, sinó el que ens amaguen" perquè "l'acord signat ha implicat una retallada de 30 milions d'euros; la més gran de tot Espanya". "Els nostres pitjors pronòstics s'han confirmat, ens han tornat a enganyar i no és la primera vegada", ha afegit.

Amb tot, el portaveu del PP al Parlament ha remarcat que "què lluny queda aquella presidenta tan reivindicativa quan governava Rajoy però que ara acota el cap sistemàticament davant Sánchez; però, encara som a temps d'arreglar parcialment el desastre que vostè ha muntat. Demani als seus senadors que votin a favor demà. Si no ho fa, haurà de donar complides explicacions davant els ciutadans d'aquestes illes", ha conclòs.

Etiquetes:

Parlament